ZM 8 * 6 2-kutub gap switching narik 110V - Cina Ningbo Zhengmao Electronics

ZM 8 * 6 2-kutub gap switching narik 110V


  • Location: Ningbo, China
  • Incoterm:: EXW,FOB,CIF
  • Payment: T / T sateuacanna
  • Delivery time: 2-3days
  • jéntré produk

    Tags produk

    Fitur aplikasi
    ● waktos hirup Adé panjang  ● ignition tina lampu nyumput
    ● kinerja stabil leuwih hirup
    ● Insensitive performance against variations in temperature
    ● karugian switching Pohara low
    ● waktos ngarecahna Pohara pondok
    ● reliabiliti High ku desain mantap
    ● kasaluyuan RoHS

    data teknis:

    Ngalihkeun narik Gap

    ZM86 2R110L

    DC narik-leuwih tegangan nominal

    110

    V

    tegangan simpangan

    ± 20%

    V

    nilai awal

    nilai ignition munggaran sanggeus 24 jam dina gelap

    ≤132

    V

    Handap nilai ignition

     90-125

    V

    hirup listrik

    Saatos 200000 ignitions, nilai ignition munggaran sanggeus 24 jam dina gelap

     ≤145

    V

    Handap nilai ignition

     90-130

    V

    Ngalihkeun operasi

    1000000

    Ignitions

    parameter test circuit

    Buka circuit tegangan V 0

    230

    V

    Loading lalawanan Sunda

    15

    Ngurangan capacitance C

    2.2

    μF

    induktansi L

    10

    μH

    Ngurangan puncak ayeuna

     300

    A

    Simpangan tina bobodoran dina 100000 ignitionsNote

     25

    V

    data teknis umum

    Lalawanan insulasi di 50V DC

    ≥10 8

    Ω

    Capacitance di 1MHz

    <1.3

    PF

    Operasi jeung neundeun suhu

    -20 ... + 125

      ℃

    Ngalihkeun frékuénsi

    70

    Hz

    waktos ngarecahna

    ≤50

    NS

    beurat

    1.5

    g

    Note: The  Switching spark gap  is experimented in this circuit,experimenting it 10000 times,record DC spark-over voltage 10 times during this period. Then experimenting it 90000 times,record DC spark-over voltage 10 times during this period.(deviation between the lowest discharge voltage and the highest discharge voltage)


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!