8 * 6mm 2-éléktroda ngurangan gas tube 800V- - Cina Ningbo Zhengmao Electronics

8 * 6mm 2-éléktroda tube ngurangan gas 800V-


  • FOB Harga: US $ 0,15 - 0,3 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 10000Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 100000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: T / T sateuacanna
  • jéntré produk

    Tags produk

    Fitur aplikasi
    ● waktos hirup Adé panjang  ● ignition tina lampu nyumput
    ● kinerja stabil leuwih hirup
    ● Insensitive performance against variations in temperature
    ● karugian switching Pohara low
    ● waktos ngarecahna Pohara pondok
    ● reliabiliti High ku desain mantap
    ● kasaluyuan RoHS

    data teknis:

    Ngalihkeun narik Gap

    ZM86 2R800L-

    Nominal DC spark-over voltage

    715

    V

    tegangan simpangan

    ± 10%

    V

    nilai awal

    nilai ignition munggaran sanggeus 24 jam dina gelap

    ≤820

    V

    Handap nilai ignition

    640-770

    V

    hirup listrik

    After 200000 ignitions,first ignition value after 24 hours in darkness

    ≤870

    V

    Handap nilai ignition

    640-780

    V

    Ngalihkeun operasi

    300000

    Ignitions

    parameter test circuit

    Buka circuit tegangan V 0

    900

    V

    Loading lalawanan Sunda

    68

    Ngurangan capacitance C

    100

    n F

    induktansi L

    0,5

    μH

    Ngurangan puncak ayeuna

    400

    A

     Tolerance of VS at 100000 ignitions (Note)

    70

    V

    data teknis umum

    Lalawanan insulasi di 100V DC

    ≥10 9

    Ω

    Capacitance di 1MHz

    <1.3

    PF

    Operasi jeung neundeun suhu

    -40 ... + 125

      ℃

    Ngalihkeun frékuénsi

    100

    Hz

    waktos ngarecahna

    ≤50

    NS

    beurat

    1.5

    g

    Catetan: The gap switching narik ieu experimented dina sirkuit ieu, experimenting dinya 10000 kali, catetan tegangan DC narik-leuwih 10 kali dina mangsa ieu. Lajeng experimenting dinya 90000 kali, catetan DC narik-leuwih tegangan 10 kali dina mangsa ieu. (Simpangan antara fungsi tegangan ngurangan panghandapna jeung tegangan ngurangan pangluhurna)

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!