Rreth ZM

Me transport të përshtatshëm dhe të zhvillimit të shpejtë ekonomik,  Ningbo Zhengmao Electronics Co, Ltd  (me ish emrin Shitong Telecommunication Ningbo Fabrika Komponenti) është e vendosur në jug të Provincës Ningbo Zhejiang, Kinë. E themeluar në vitin 2002, kompania jonë e specializuar në kërkime dhe prodhimit Switching Mangësitë shkëndijë, shkarkimit të gazit tub dhe të tjerët. 

Switching Spark Gap (SSG) ka një tension, kryesisht duke filluar nga 110V të 800V me shumë avantazhe, duke përfshirë varieteteve të plotë, stabilitet të mirë dhe jetë të gjatë (mund të ndërrohet për më shumë se mijëra herë me miliona herë). Ky produkt është përdorur kryesisht për ndezjen në çakëll fshehėn ose rrugë llambat, etj

Shkarkimi Gas Tube është anti-plakje me rezistencë të lartë izolimin, vëllim të vogël dhe përgjigje të shpejtë. Ajo është përdorur gjerësisht për mbi-tension mbrojtjen e telekomit dhe të tjera elektronike, si dhe mbrojtjen e dritës.

Ne jemi një anëtar në identifikimin e Sistemit të Menaxhimit të Cilësisë (ISO9001-2008QMS). Produktet tona të gjitha të përmbushur standardet ndërkombëtare të IEC61643-311, Rekomandimi standard i ITU-T K.12 dhe kombëtare standarde GB / T9043-2008 / Communication Equipment mbi-tension Mbrojtja me Kushtet e përgjithshme teknike për shkarkimin e gazit Tube, etj Gas Shkarkimi Tube është RoHS përputhje, gjithashtu ka qenë certifikuar nga TUV gjerman, amerikan UL dhe SGS. 

Në bazë të cilësisë, ne kemi për qëllim kënaqjen e klientëve tanë duke përmirësuar vazhdimisht cilësinë e produktit dhe shërbimit për të përmbushur nevojat tuaja. 

18c4b4bd


WhatsApp Online Chat!