ZM 8*6 2-Electrode 450V Switching Spark Gap - China Ningbo Zhengmao Electronics

ZM 8 * 6 2-éléktroda 450V Ngalihkeun narik Gap


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 10000Piece/Pieces
  • Suplai Kamampuhan: 100000 Piece/Pieces per Month
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: T/T in advance
  • jéntré produk

    Tags produk

    data teknis:

    Ngalihkeun narik Gap ZM86 2R450L
    tegangan ngarecahna nominal 450 V
    tegangan simpangan ± 10%  V
    nilai awal
    nilai ignition munggaran ≤495 V
    Handap nilai ignition 400-470 V
    hirup listrik
    Saatos 200000 ignitions, nilai ignition munggaran sanggeus 24 jam dina gelap ≤530 V
    Handap nilai ignition 400-480 V
    Ngalihkeun operasi 300000 Ignitions
    parameter test circuit
    Buka circuit tegangan V 0 500 V
    Loading lalawanan Sunda 10
    Ngurangan capacitance C 680 nF
    induktansi L 0,5 μH
    Ngurangan puncak ayeuna ~ 500 A
    Kasabaran tina bobodoran dina 100000 ignitions 45 V
    data teknis umum
    Lalawanan insulasi di 100V DC ≥10 9 Ω
    Capacitance di 1MHz <1.3 PF
    Operasi jeung neundeun suhu -40 ... + 125  ℃
    Ngalihkeun frékuénsi 120 Hz
    waktos ngarecahna ≤50 NS
    beurat ~ 1,5 g

    Catetan: Dina diagram circuit ieu, uji munggaran 10000 kali kalayan 10 rékaman, teras cobian 90000 kali kalayan 10 rékaman (simpangan antara fungsi tegangan ngurangan panghandapna jeung tegangan ngurangan pangluhurna).

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!