ZM 8 * 6 2-kutub gap switching narik 110V - Cina Ningbo Zhengmao Electronics

ZM 8 * 6 2-kutub gap switching narik 110V


  • FOB Harga: US $ 0,15 - 0,3 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 10000Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 100000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: T / T sateuacanna
  • jéntré produk

    Tags produk

    Fitur aplikasi
    ● waktos hirup Adé panjang

    ● kinerja merhatikeun ngalawan variasi dina suhu

    ● kinerja stabil leuwih hirup

    ● karugian switching Pohara low

    ● waktos ngarecahna Pohara pondok

    ● RoHS-cocog

    ● reliabiliti High ku desain mantap

     

    ● ignition tina lampu nyumput 

     

    data teknis:

    Ngalihkeun narik Gap ZM86 2R110L
    DC narik-leuwih tegangan nominal 110 V
    tegangan simpangan ± 20% V
    nilai awal
    nilai ignition munggaran ≤132 V
    Handap nilai ignition  90-125 V
    hirup listrik
    Saatos 200000 ignitions, nilai ignition munggaran sanggeus 24 jam dina gelap  ≤145 V
    Handap nilai ignition  90-130 V
    Ngalihkeun operasi 1000000 Ignitions
    parameter test circuit
    Buka circuit tegangan V 0 230 V
    Loading lalawanan Sunda 15
    Ngurangan capacitance C 2.2 μF
    induktansi L 10 μH
    Ngurangan puncak ayeuna
     ~ 300 A
    Simpangan tina bobodoran dina 100000 ignitions (Catetan)
     25 V
    data teknis umum
    Lalawanan insulasi di 50V DC ≥10 8 Ω
    Capacitance di 1MHz <1.3 PF
    Operasi jeung neundeun suhu -20 ... + 125   ℃
    Ngalihkeun frékuénsi 70 Hz
    waktos ngarecahna ≤50 NS
    beurat ~ 1,5 g

    Catetan: Dina diagram circuit ieu, uji munggaran 10000 kali kalayan 10 rékaman, teras cobian 90000 kali kalayan 10 rékaman (toleransi diantara tegangan ngurangan panghandapna jeung tegangan ngurangan pangluhurna).

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!