ZM 6 * 8 Surface Gunung SMD 90V ngurangan gas tube - Cina Ningbo Zhengmao Electronics

ZM 6 * 8 Surface tube gas ngurangan Gunung SMD 90V


  • FOB Harga: US $ 0,15 - 0,3 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 10000Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 100000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: T / T sateuacanna
  • jéntré produk

    Tags produk

    Fitur aplikasi 
    ● ukuranana Adé leutik

    ● respon Adé gancang waktu

    ● kinerja stabil leuwih hirup

    ● capacitance Pohara low

    ● lalawanan insulasi High

    ● RoHS-cocog

     

    ● éléktronika Consumer

    ● Alat garis AC Daya

    ● supplier Daya

     

    Spesifikasi listrik:

    Jenis (Paster) 6 × 6 × 8mm

    ZM668
    3R-75TP

    ZM668
    3R-90TP

    ZM668
    3R-150TP

    ZM668
    3R-230TP

    ZM668
    3R-250TP

    ZM668
    3R-350TP

    ZM668
    3R-470TP

    Nominal DC narik-leuwih tegangan 100V / s (V)

    75

    90

    150

    230

    250

    350

    470

    Kasabaran tina bobodoran (V)%

    ± 30

    ± 30

    ± 20

    ± 20

    ± 20

    ± 20

    ± 20

    Dorongan narik-leuwih tegangan 1KV / μs (V)

    ≤600

    ≤600

    ≤650

    ≤750

    ≤800

    ≤900

    ≤1100

    ngurangan dorongan ayeuna 10 / 350μs (KA) 1times
    ngurangan dorongan ayeuna 8 / 20μs (KA) 10times

    (5-10) × 2

    (5-10) × 2

    (5-10) × 2

    (5-10) × 2

    (5-10) × 2

    (5-10) × 2

    (5-10) × 2

    ngurangan dorongan ayeuna 10 / 1000μs (A / kali)

    100/300 × 2

    100/300 × 2

    100/300 × 2

    100/300 × 2

    100/300 × 2

    100/300 × 2

    100/300 × 2

    Alik ngurangan ayeuna 50Hz 10times (A)

    (5-10) × 2

    (5-10) × 2

    (5-10) × 2

    (5-10) × 2

    (5-10) × 2

    (5-10) × 2

    (5-10) × 2

    lalawanan insulasi (Ω)

    ≥10 8

    ≥10 8

    ≥10 9

    > 10 9

    > 10 9

    > 10 9

    > 10 9

    Capacitance (1 MHz) PF

    <1,5

    <1,5

    <1,5

    <1,5

    <1,5

    <1,5

    <1,5

    durasi tegangan transverse (NS)

    ≤200

    ≤200

    ≤200

    ≤200

    ≤200

    ≤200

    ≤200

     

    dimensi:

    1

     

     

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!