gas discharge tube 5.5*6mm 4000V 2-pole - China Ningbo Zhengmao Electronics

gas discharge tube 5.5*6mm 4000V 2-pole


  • FOB Harga: US $ 0,15 - 0,3 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 10000Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 100000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: T / T sateuacanna
  • jéntré produk

    Tags produk

    Fitur aplikasi
    ● ukuranana Adé leutik ● respon Adé gancang waktu ● Excellent SMD handing

    ● kinerja stabil leuwih hirup

    ● capacitance Pohara low

    ● lalawanan insulasi High

    ● RoHS-cocog

    ● Consumer electronics● AC Power  line devices

    ● supplier Daya

     

    Spésifikasi listrik:

    Jenis (boga kawat lead) Ф5.5 × 6mm

    ZM556
    2R2500

    ZM556
    2R3000

    ZM556
    2R3600

    ZM556
    2R4000

    Jenis (mibanda kalungguhan kawat) Ф5.5 × 6mm

    ZM556
    2R2500L

    ZM556
    2R-3000L

    ZM556
    2R3600L

    ZM556
    2R4000L

    Nominal DC narik-leuwih tegangan 100V / s (v)

    2500

    3000

    3600

    4000

    Simpangan tina bobodoran (V)%

    ± 20

    ± 20

    ± 20

    ± 20

    Dorongan narik-leuwih tegangan 1KV / μs (V)

    ≤3800

    ≤4100

    ≤4600

    ≤5300

    Dorongan ngurangan current10 / 350μs (KA) 1times

     1

    1

     1

     1

    Dorongan ngurangan ayeuna 8 / 20μs (KA) 1times

    5

    5

    5

    5

    ngurangan dorongan ayeuna 10 / 1000μs (A / kali)

    10/300

    10/300

    10/300

    10/300

    Alik ngurangan ayeuna 50Hz 10times (A)

    1

    1

    1

    1

    lalawanan insulasi (Ω)

    ≥10 9

    ≥10 9

    ≥10 9

    ≥10 9

    Capacitance (1 MHz) PF

    ≤1

    ≤1

    ≤1

    ≤1

     

    4

     

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!