ngeunaan ZM

Kalayan angkutan merenah tur ngembangkeun ekonomis gancang,  Ningbo Zhengmao Electronics Co., Ltd.  (ku urut ngaran Ningbo Shitong Telekomunikasi Cibalong Kilang kitu) aya di kidul Propinsi Zhejiang Ningbo, Cina. Diadegkeun dina 2002, parusahaan urang specializes di nalungtik jeung manufaktur Ngalihkeun sela narik, ngurangan Gas pipah jeung sajabana. 

Ngalihkeun narik Gap (SSG) mibanda tegangan utamana mimitian ti 110V mun 800V kalawan loba kaunggulan kaasup variétas lengkep, stabilitas alus sarta hirup lila (eta bisa switched pikeun leuwih rébuan kali ka jutaan kali). produk ieu utamana dipaké pikeun ignition on nyumput ballast atanapi jalan lampu, jeung sajabana

Ngurangan Gas pipah nya anti sepuh kalayan lalawanan insulasi tinggi, capacitance leutik tur respon gancang. Hal ieu loba dipaké pikeun leuwih-tegangan perlindungan Telecom sarta séjén éléktronika ogé panyalindungan kilat.

Kami hiji anggota dina idéntifikasi of System Management Quality (ISO9001-2008QMS). produk urang sadayana minuhan standar Internasional IEC61643-311, rekomendasi Standar tina ITU-T K.12 jeung nasional baku GB / T9043-2008 / Komunikasi Equipment Protection Leuwih-tegangan jeung Jenderal Kaayaan Téknis on Gas ngurangan pipah, jsb Gas ngurangan tube nyaeta RoHS patuh, ogé geus Certified ku Jerman TUV, Amérika UL na SGS. 

Dumasar Quality kami Tujuan di satisfying konsumén urang ku terus ngaronjatkeun kualitas produk urang jeung jasa papanggih kabutuhan Anjeun. 


WhatsApp Online Chat!