• banner
  • banner2
  • banner3-1

ZhengMao Solusi

Urang nawarkeun rupa-rupa lineups produk
nu persis cocog pikeun sagala rupa aplikasi tur lingkungan operasi.

ngeunaan Company

Kalayan angkutan merenah tur ngembangkeun ekonomis gancang,  Ningbo Zhengmao Electronics Co., Ltd.  (ku urut ngaran Ningbo Shitong Telekomunikasi Cibalong Kilang kitu) aya di kidul Propinsi Zhejiang Ningbo, Cina. Diadegkeun dina 2002, parusahaan urang specializes di nalungtik jeung manufaktur Ngalihkeun sela narik, ngurangan Gas pipah jeung sajabana.

kontak ZhengMao

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
WhatsApp Online Chat!