ZM 8 * 6 2-pole longkangan ngoper narik 110V - China Ningbo Zhengmao Electronics

ZM 8 * 6 2-pole longkangan ngoper narik 110V


  • Potongan: US $ 0,15 - 0,3 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 10000Piece / Potongan
  • Sumber Kabisan: 100000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: T / T ing advance
  • Detail produk

    Tags Product

    fitur aplikasi
    ● wektu urip arang banget dawa

    ● kinerja perduli marang variasi ing suhu

    ● kinerja Stabil liwat urip

    ● losses ngoper Kurang banget

    ● wektu risak Very short

    ● RoHS-kompatibel

    ● Dhuwur linuwih kanthi sehat lan kuat rancangan

     

    ● Ignition saka lampu HID 

     

    data Technical:

    Ngoper Spark Gap ZM86 2R110L
    DC narik-liwat voltase Nominal 110 V
    Tegangan soko ± 20% V
    angka Initial
    Nilai kontak kapisan ≤132 V
    Dipuntedahaken angka kontak  90-125 V
    urip Listrik
    Sawise 200000 ignitions, Nilai kontak kapisan sawise jam 24 ing pepeteng  ≤145 V
    Dipuntedahaken angka kontak  90-130 V
    ngoper operasi 1000000 Ignitions
    paramèter Test sirkuit
    Open sirkuit voltase V 0 230 V
    Loading resistance R 15
    Discharge kapasitansi C 2.2 μF
    Inductance L 10 μH
    Discharge puncak saiki
     ~ 300 A
    Soko saka VS ing 100000 ignitions (Note)
     25 V
    data technical Umum
    Resistance Insulation ing 50V DC ≥10 8 Ω
    Kapasitansi ing 1MHz <1.3 PF
    Operasi lan panyimpenan suhu -20 ... + 125   ℃
    ngoper frekuensi 70 Hz
    wektu risak ≤50 ns
    bobot ~ 1.5 g

    Wigati: On diagram sirkuit iki, test pisanan 10000 kaping 10 cathetan, banjur nyoba 90000 kaping 10 cathetan (toleransi antawis voltase discharge paling lan voltase discharge dhuwur).

  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!