Aplikasi Of surge arrester lan ngoper Spark Gap

Aplikasi utama:

Voltase Risak saka ngoper Spark Gap (SSG) utamané wiwit saka 110V kanggo 1000V karo akeh kaluwihan kalebu varieties lengkap, stabilitas apik lan umur dawa (bisa diuripake kanggo liwat ewu kaping yuta kaping). Produk iki utamané dipigunakaké kanggo kontak ing ballast utawa werna lampu HID, etc. ( www.china-zhengmao.com )
Discharge Gas Tube 'Impulse kalong saiki resistance apik (3-elektroda parameter tabung discharge gas bab 8 / 20μs bisa tekan 30KA ,-daya High seri parameter bab 8 / 20μs bisa tekan bab 100KA), kapasitansi cilik lan nanggepi cepet. Punika wiyar dipigunakaké kanggo liwat-voltase pangayoman saka telekomunikasi lan liyane electronics uga pangayoman kilat. ( www.china-zhengmao.com )

Yen sampeyan kasengsem. Mangga e-mail kita: zm@china-zhengmao.com.

 


Post wektu: Jul-17-2019
Tampilan Online Chat!