About ZM

Kanthi transportasi trep lan pembangunan ekonomi kanthi cepet,  Ningbo Zhengmao Electronics Co., Ltd.  (karo mantan jeneng Ningbo Shitong Telekomunikasi Component Factory) dumunung ing kidul Provinsi Zhejiang Ningbo, China. Founded in 2002, perusahaan kita spesialisasi ing nggoleki lan Manufaktur Ngalih Gaps Spark, Discharge Gas Tube lan liyane. 

Ngoper Spark Gap (SSG) wis voltase utamané wiwit saka 110V kanggo 800V karo akeh kaluwihan kalebu varieties lengkap, stabilitas apik lan umur dawa (bisa diuripake kanggo liwat ewu kaping yuta kaping). Produk iki utamané dipigunakaké kanggo kontak ing HID ballast utawa werna lampu, etc.

Discharge Gas Tube iku anti-tuwa karo resistance jampel dhuwur, kapasitansi cilik lan nanggepi cepet. Punika wiyar dipigunakaké kanggo liwat-voltase pangayoman saka telekomunikasi lan liyane electronics uga pangayoman kilat.

We are a anggota ing identifikasi saka Quality Management System (ISO9001-2008QMS). produk kita kabeh ketemu standar internasional IEC61643-311, Rujukan Standard ITU-T K.12 lan standar nasional GB / T9043-2008 / Alat Komunikasi Protection Swara-voltase karo Umum Ketentuan Technical ing Gas Discharge Tube, etc. Gas Discharge Tube punika RoHS cecek, uga wis certified dening Jerman TUV, American UL lan SGS. 

Adhedhasar Quality, kita Yahoo ing muasake kita pelanggan dening ajeg Ngapikake kualitas produk kita lan layanan kanggo ketemu karo kabutuhan. 


Tampilan Online Chat!