• banner
  • banner2
  • banner3-1

ZhengMao Solution

We offer sawetara saka sudhut lineups produk
sing persis pas kanggo macem-macem aplikasi lan lingkungan operasi.

About Company

Kanthi transportasi trep lan pembangunan ekonomi kanthi cepet,  Ningbo Zhengmao Electronics Co., Ltd.  (karo mantan jeneng Ningbo Shitong Telekomunikasi Component Factory) dumunung ing kidul Provinsi Zhejiang Ningbo, China. Founded in 2002, perusahaan kita spesialisasi ing nggoleki lan Manufaktur Ngalih Gaps Spark, Discharge Gas Tube lan liyane.

Contact ZhengMao

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.
Tampilan Online Chat!